Werkt Triesscheijn Pharmacie conform GDP?

Triesscheijn Pharmacie werkt conform de GDP-richtsnoeren. Ons farmaceutisch kwaliteitssysteem is beoordeeld door IGJ en ons GDP-niveau is akkoord bevonden. Wanneer u zich bij ons heeft aangemeld kunt u een afschrift bij ons opvragen van het briefrapport van IGJ.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt een bestelling plaatsen via het account dat voor u wordt aangemaakt nadat u zich bij ons heeft aangemeld. Het is ook mogelijk om per e-mail een bestelling plaatsen.

Waar kan ik terecht met klachten?

Als u een klacht heeft lossen we dat graag zo snel mogelijk met u op. Neemt u bij een klacht daarom contact op met ons. Dit kan via info@triesscheijnpharmacie.nl

Informeert Triesscheijn Pharmacie mij bij een recall?

Triesscheijn Pharmacie wordt door haar leveranciers geinformeerd over een eventuele recall. Mochten wij bemiddeld hebben in een geneesmiddel dat betrokken is bij een recall wordt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk geinformeerd.

Komen geïmporteerde geneesmiddelen in aanmerking voor vergoeding?

Artikelen waarvoor IGJ een tijdelijke generieke toestemming heeft verleend komen in aanmerking voor vergoeding. De vergoedingsregeling stopt wanneer de toestemming is verlopen. Voor de vergoeding van geneesmiddelen waarvoor geen generieke toestemming is afgegeven kunt u een aanvraag voor vergoeding indienen bij de desbetreffende zorgverzekeraar.